duminică, 18 mai 2008

Bucurestiul ma inghite si stim amandoi ca ii place

Eu si Bucurestiul am ajuns in punctul ALA al relatiei. Exact, ieri a fost prima oara cand am mancat de pe jos in Bucuresti. Regula de 5 secunde? E aici. (conform RD5S e O-K daca mananaci ceva ce nu a stat pe jos mai mult de 5 secunde)
Mi se deschide si imi arata Locuri. E prafuit dar eu ii spun "vintage", e fitos si eu ii zic "avangardist".
Nopti albe si oameni colorati, muzee si bodegi, jazz si martini roz.

7 comentarii:

O spunea...

anca (cum care anca? anca-americanca, cea care a înlocuit-o cu succes pe
mioara-chitara şi minola-spaniola) se pliază perfect pe Bucureşti. e şi vintage şi avantgardistă. şi faină şi bună şi frumoasă şi scumpă.

de mia braţua caaara!

Teapot spunea...

Dar spune-mi tu, Cel-care-ar-aprecia-o-pe-Lily-Allen-cum-se-cuvine,
poti tu sa te plimbi cu Anca pe Victoriei pe-nserat? Poti sa o scoti la o cafeluta cu menta in lacasuri obscure care se vor underground? Imi odihnesc cazul.

you know i fill my cups, no need to supersize them

Octavian-Andrei Brezean spunea...

totul suna perfect, mai putin acel martini roz :D

Teapot spunea...

Inteleg perfect unde bati, draga papuashule, dar cu siguranta un martini maroniu n-ar fi prea boem, nu? Cu toate astea, suna mai bine in engleza, cu nume de femei diafane si boeme (cum ar fi veronique sau clementine) langa el.

Dans les yeux d'Émilie spunea...

dupa o analiza critica a blogului tau sunt gata sa emit o judecata (daca as avea posibilitatea, probabil i-as pune si niste inimioare sau fluturasi in colturi): cred ca tu esti varianta romaneasca a lui Carrie.
lucru care ma determina fie sa topai intr-un picior fie sa scriu hieroglife pe tavan. :D

Teapot spunea...

Draga Emilie,
Pipota mea tocmai a crescut exponential la gandul ca acum am 2.41 cititori cu mine. Realizezi ca o sa-mi printez + inramez comentariul si o sa-mi fac un tricou cu asta?

Dans les yeux d'Émilie spunea...

sugar, te văd în acel tricou la Romană,waving, în timp ce noi restul muritorilor ne minunăm cum de te înţelegi tu atât de bine cu vântul din Bucureşti, încât nu îţi umflă părul în timp ce mergi cu graţie pe stradă.:*