sâmbătă, 24 mai 2008

S-a furat mireasa

Ce ofera ginerica? O sticla de uischi?
Cartierul meu e in sarbatoare. Daca e sa facem o atenta analiza comportamentala, poti cu usurinta sa confunzi Colentina cu mai coloratul Rio. Nu mai colorat la ten, asta-i sigur.
La zece picioare de scara mea e un locsor cochet si bine pus la punct : musama albastra sa nu-ti lipesti coatele de masuta de plastic (cu toate ca stim cu totii ca in plastic e fantastic, vorba cantecului), asortata cu prelata albastru marin plus trandafiri trasi in plastic, extra. Un simt estetic elementar nu te lasa sa amesteci materialele asa, alandala, ce naiba.
Aici o chermeza se estimeaza pe un singur criteriu : de cate ori vine politia (de-abia avem motiv sa-i punem pe lautari sa cante slagare de profil).Daca esti mai parlit vine o data, de doua ori (Pff...Luza). Daca esti baro$$an pui gaborii la masa.
Asta seara se anunta veselie. Cicalaca-cicalaca.

Sa nu uitam de Laura care poate sa faca prostioare in orice tara de ieri. A gazduit si ea o bauta pe noapte, cu mai putine acordeoane dar cu papioane. Vara asta se anunta Playboy. Shake that moneymaker kiddo. Laura, nu uita, te iubeste zece A.

Un comentariu:

O spunea...

făcuţi cordon, cu mişcări din fund stânga-dreapta, în pas de coco-jambo:

Iată merge ne-tu,
Iată merge ne-tu,
merge netu ne-tu,
merge netu ne-tu.