sâmbătă, 7 iunie 2008

When did our emotions become emo?


Sugar-like, corny, silk-wrapped feelings are gone for good.

Oamenii sunt spalati pe creier cu multa determinare si in fiecare zi gasim alta bucatica cerebrala care poate tolera clabuci. De la modul in care ne epilam la subrat pana la tipul de cancer la care alegem sa ne predispunem suntem programati. NLP-ul vorbeste de indepartarea inhibitiilor prin limbaj. Ce se intampla cand taman limbajul e inhibat? Cand vine vorba de trairi, ne-am programat sa le ignoram prin tacere?

Un adolescent-wannabe de varsta mea se teme de acea banuiala care ar linge ca pe un timbru eticheta "emo" si i-ar lipi-o cu podul palmei . E preferabil sa-ti fie chestionata sexualitatea decat sa primesti un cantecel plangaret. Bate-n lemn.
In conditiile in care nu stim cum sa ne ascundem mai bine emotiile ca sa nu trezim suspiciuni cum ca (NUUU!) am avea emotii, cum de ne indreptam catre o era emo?

5 comentarii:

. spunea...

Nu poti opri moda!
Fie ca ca (da stiu )este ea pentru sau impotriva.

Dupa cum prea bine zic: Doua capete sunt mai grele decat unul... Apai o mie, un milion.

Whoever you can think of spunea...

toata treaba asta cu emo e un cacat... adica, toti avem emotii. Ca sunt niste unii atat de indiferenti, e altceva. dar la urma urmei si ala e un 'sentiment'. Au luat-o razna cu totii. Si toti vbesc despre asta. Precum toti cred prost. Dar e in trend, si deh, trebuie sa zica si nestiutorii kre's 97% ceva despre asta :))

Teapot spunea...

@ Stefan: Nu poti cu moda, n-ai sa vezi chiloti pe broasca.
Noi tac, Moda tanc!

@weirdo: Trendurile s-au nascut ca sa fie urmarite. Outsiderii sunt oricand bineveniti daca sunt gata sa imbratiseze trendul. In orice caz, pancul nu e mort.

catiusha spunea...

@weirdo: daca esti printre cei 3% care stiu ceva despre asta, n-ar trebui sa te intereseze de restul, cause their words just come and go;)

David spunea...

ai dreptate